Nieuws

Nieuwsbrief nummer 6 wmo en jeugdhulp - september 2022

Geplaatst op 23 september 2022

Welkom bij de zesde nieuwsbrief voor inkoop- en contractmanagement in het sociaal domein binnen de regio Westfriesland. Deze nieuwsbrief is gericht aan alle collega's die te maken hebben met de regionale zorginkoop.


Nieuwsbrief nummer 5 Wmo en jeugdhulp - juni 2022

Geplaatst op 15 juni 2022

Welkom bij de vijfde nieuwsbrief voor inkoop- en contractmanagement in het sociaal domein binnen de regio Westfriesland. Deze nieuwsbrief is gericht aan alle collega's die te maken hebben met de regionale zorginkoop.


Nieuwsbrief nummer 4 Wmo en jeugdhulp - maart 2022

Geplaatst op 4 maart 2022

Welkom bij de vierde nieuwsbrief voor inkoop- en contractmanagement in het sociaal domein binnen de regio Westfriesland. Deze nieuwsbrief is gericht aan alle collega's die te maken hebben met de regionale zorginkoop.


Nieuwsbrief nummer 3 Wmo en jeugdhulp - december 2021

Geplaatst op 16 december 2021

Welkom bij de derde nieuwsbrief voor inkoop- en contractmanagement in het sociaal domein binnen de regio Westfriesland. Deze nieuwsbrief is gericht aan alle collega’s van de 7 Westfriese gemeenten die te maken hebben met de regionale zorginkoop.


Nieuwsbrief nummer 2 Wmo en jeugdhulp - september 2021

Geplaatst op 30 september 2021

Welkom bij de tweede voor inkoop- en contractmanagement in het sociaal domein binnen de regio Westfriesland. Deze nieuwsbrief is gericht aan alle collega’s van de 7 Westfriese gemeenten die te maken hebben met de regionale zorginkoop.


Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger